Boek P44 gepresenteerd

Wethouder Velthuis overhandigde het eerste exemplaar van ‘mijn’ boekje aan de eerste bewoner van Plein 44

p44_presentatie
Plein 1944 in Nijmegen is volledig getransformeerd. Manon Bruininga fotografeerde het hele proces van sloop tot nieuwbouw in een grote serie panoramafoto’s. Een selectie van deze foto’s is gebundeld in het boek ‘P44’. Frank Antonie van Alphen verzamelde de feiten rondom het plein en de nieuwbouw. Ik voegde ze samen in dit in geel linnen gebonden boekwerkje.
Zaterdag 18 maart werd het officieel gepresenteerd bij boekhandel Dekker van de Vegt in Nijmegen. Alle bewoners van het plein kregen een exemplaar aangeboden door de Gemeente Nijmegen. Wethouder Velthuis overhandigde het eerste exemplaar aan de eerste bewoner van de nieuwe appartementen aan het plein.
meer van boek ‘P44’ in mijn portfolio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *